OP DEZE SITE

 

SINGLES

·  Singles
Op zoek naar net die ene ouwe 45 toeren- schijf of de juiste lengte van een gouwe ouwe ? Bekijk het Flashback-singles-archief of vraag het de
webmaster !!  

GELUIDS

RESTAURATIE

·  Geluidsrestauratie
Oude, krakende LP’s, storende cassettes of ruisende doffe band-recordertapes ? Ze klinken weer bijna als nieuw na een opfrisbeurt !

RADIO &

DISCO

MEMORIES

·  Memories
Even terug naar de jaren 70, 80 en 90.     Terug met de DJ van toen naar ondermeer Esperanza en Lord Nelson in Meppel, Old Sailor Vollenhove en Radio Steenwijk- MIX105, Marktstad Radio; de jaren 80 piraat in Meppel, Radio Bingo, Radio 94, Veronica, Mi-Amigo en Rebecca.

 


MARKTSTAD DISCOSHOW Fotopagina 1

Zomer of Lente 1984 Markthallen Meppel

 

De discotheek was koud gebouwd en de verf was nog nat. Het eerste optreden was in de Markthallen in Meppel. We bouwden de discotheek bij Willem’s Doe-het-zelf Hal aan de Noteboomstraat. Soms in de zaak, meestal gezellig voor de zaak. We begonnen aanvankelijk met 4 man. JP (Jan Piet van Dijk, de technische man en nu weer de host van deze website !! INTERWIJS), Bertus Roodhof (nog steeds in de disco’s en de Feelings), Mark Masmeijer (de materiaalman en nu nog steeds in de weer met gebruikte auto’s) en Bert Beugeling (ikzelf dus, een beetje de vormgever en vaak regelaar achter de schermen, nu AV/commercial advies- en productiebedrijf). Ik draaide toen al zo’n jaar of 4 bij Lord Nelson en ik vond het geen gek idee om de toenmalige DJ’s van Tarantula, Hans Voogd en Anton Geerts (tegenwoordig triomfen vierend als feestend duo De Dikdakkers), ook bij de radio en later ook de discotheek te vragen. De “bedrijfskleding” werd destijds gesponsord door VET aan de Hoofdstraat, de promotiemeiden werden gekleed door Gerans.

 

 

De MARKTSTAD DISCOSHOW premiére in de Markthallen (1984)

Mark, onze materiaalman sjouwde zich af en toe een breuk aan de teringzware bas-boxen. (Eigenhandig vakwerk van JP).

Boven op de discotheek kwam mijn bijna complete geluidsstudio van destijds. Dus een breed uitgemeten D&R mixer, vaak 3 draaitafels, 4 cassettedecks en een idioot grote hoe-veelheid singles. Dan had je wat te draaien.

 

 

Bert achter de discotheek in Lord Nelson op een zondagmiddag in 1984 met Robert Delaney.

Er waren altijd een aantal jongens (en meiden) die vaak rond de discotheek te vinden waren. (O.a. de broertjes Robert en  Gerry Delaney)

 

 

Ook in Lord Nelson verzorgden we in 1984 en 1985 met regelmaat Playback- en Soundmixshows. Veel voorrondes met veel deelname en dan een grote finale. Afgeladen vol op zondagmiddagen !!

                

                

   De hele discotheek op het podium van Lord Nelson. Voor de discotheek staat  

   denk ik mijn zus (nu mevrouw Nefkens). Achter de mixer een kandidaat van de

   Soundmix-show en in ieder geval Hennie Spin, die ook nog in het promotieteam

   zat.

 

 

Over het promotieteam gesproken. Een van de dames, die altijd lekker luidruchtig aanwezig was ….. Jeanet (toen nog) Piest.

 

 

 

MEER FOTO’S ?

KLIK DOOR NAAR DE VOLGENDE PAGINA !

 

 

TERUG NAAR DE ALGEMENE MEMORIES PAGINA …..

 

Lord Nelson    Old Sailor   MARKTSTAD Radio&Discoshow    Bingo    Radio 94

 

LEES OF SCHRIJF IN HET “FLASHBOOK” (Het Gastenboek)

Deze website is nog “Under Construction”. Dus als een aantal links en webpagina’s (nog) niet werken …. Check later voor de laatste vorderingen.


Webdesign and content © 2004 BB
All Rights Reserved.